Afyonkarahisar'da kar tatili bir gün daha uzatıldı

Afyonkarahisar'da devam eden kar nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda tatil süresi bir gün...

Afyonkarahisar'da devam eden kar nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda tatil süresi bir gün daha uzatıldı. Karayollarının kesişme noktasında bulunan Afyonkarahisar'da ulaşım zaman zaman yaşanan aksaklıklara rağmen kontrollü bir şekilde seyrediyor.
Kapalı karayolu bulunmayan şehir merkezinde Karayolları ekipleri tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürürken, belediye ekipleri de ana arterleri açık tutmak için kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, sürücüleri zincir, çekme halatı gibi araç ve gereçler olmadan yola çıkılmaması konusunda sürücüleri uyarıyor.
Valilikten yapılan açıklamada ise aşırı kar yağışı nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda yarın bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz