Afyonkarahisar’da Mahalleli Sokakta Kurulan İftar Sofralarında Oruçlarını Açtı

Afyonkarahisar’da bir apartman yönetimi tarafından mahalle sakinlerine iftar yemeği verildi. Düzenlenen iftar yemeğini onlarca vatandaş...

Afyonkarahisar’da bir apartman yönetimi tarafından mahalle sakinlerine iftar yemeği verildi. Düzenlenen iftar yemeğini onlarca vatandaş ile birlikte Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da katıldı.

Mecidiye Mahallesi Sarıkız Apartman yönetimi tarafından organize edilen iftar yemeğinde komşular birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar. 24 dairenin bulunduğu apartmanda toplanan aylık 145 TL’lik aidattan giderler çıktıktan sonra artan para ile masrafları karşılanan iftar yemeğine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Düzenledikleri iftar yemeği ile ilgili bilgiler veren apartman yöneticisi Mehmet Yağdıran, mübarek Ramazan ayında bereketli sofra kurmak için böyle bir karar aldıklarını kaydederek, “Konu komşu hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde bir iftar yapalım dedik ve böyle bir karar aldık sağolsun komşularımızda davetimizi kırmayarak, buyur ettiğimiz soframızı gelerek bizleri mutlu ettiler” dedi.

Reklam
Reklam

İftar programına katılan Afyonkarahisar Belediye başkanı Burhanettin Çoban ise unutulmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerinin bu tür organizasyonlarla hatırlanmaya başlandığını söyleyerek, “öncelikle site sakinlerimizi böyle bir iftar organizasyonu düzenledikleri için tebrik ederiz. Umarım bu program kentimizle birlikte bütün Türkiye’ye örnek olur” dedi.

Gerçekleştirilen iftar yemeğinde davetlilere çorba, bamya, pilav, kavurma et ve ayrandan oluşan menü ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz