Afyonkarahisar’da Reyhanlı Saldırısına Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen ve...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen ve 43 kişinin hayatını kaybettiği patlama hakkında yaptığı açıklamasında, “Bu olay derin güçlerin Ortadoğu’daki haritaları birilerinin emri ile değiştirmeye yönelik yapılan bir operasyondur” dedi.

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, dün Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bomba yüklü araçlarla yapılan ve 43 öldüğü çok sayıda vatandaşın da yaralandığı olayı kınadığını söyledi. Söz konusu olayın Arap Baharı ile birlikte Ortadoğu’daki haritaların yeniden belirlenmesine yönelik başlatılan projenin bir parçası olduğunu dile getiren Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

“Türk Milleti Büyük bir millet. Ancak Arap Baharı ile başlayan Ortadoğu’daki dengelerin değiştiren bir süreç içerisinde maalesef Hatay Reyhanlı’da patlama sonucunda vatandaşlarımızın hayatına mal olan olay zuhur etmiştir. Bunun bize göre Ortadoğu’nun dengeleri ile Suriye, İran, Irak ve Güneydoğu’nun problemi çerçevesinde, haritaları değiştirme yönünde operasyonların ve organizasyonların parçasıdır. Ağa paşaların söylediği şekilde maalesef Suriye ile Türkiye’nin arasını bozmak için yapılmış olaydır. Sayın Başbakan’ın söylediği şekilde çözüme karşı yapılmış bir provokasyon değildir, bu olay bu kadar basit görünmemelidir.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz