Afyonkarahisar’da Taksim Gerginliği

Afyonkarahisar’da İstanbul Taksim’deki Gezi Park olaylarını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, gece saatlerde yürüyüş...

Afyonkarahisar’da İstanbul Taksim’deki Gezi Park olaylarını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, gece saatlerde yürüyüş yapmak isteyince polis müdahale etti. Çıkan olaylarda yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Taksim’deki Gezi Park eylemelerine destek vermek amacı ile Afyonkarahisar’da sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile bir araya gelen grup, önce Anıtpark’ta gece 04.00 sularında oturma eylemi yaptı, daha sonra sloganlar atarak yürümeye başladı. Dağılmaları yönündeki uyarıları dikkate almayan gruba polis bu defa gaz bombası ve biber gazı ile müdahale etti.

Reklam
Reklam

Çıkan olayların ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: