Afyonkarahisar'da trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Afyonkarahisar'da bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Afyonkarahisar-Ankara Karayolu'nun 29. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kerim Öğütçü yönetimindeki 37 DE 221 plakalı otomobil, sürücünün aşırı hız yapması ve dikkatsizlik nedeniyle virajı alamayarak 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Murat Takuk (17) hayatını kaybederken, sürücü Kerim Öğütçü ile birlikte Ramazan Ocak (28), Cengiz Çelebi (22) ve Bayram Atıcı (28) yaralandı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ramazan Ocak'ın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bu arada, otomobilin ve M.T.'nin cesedinin 20 metrelik uçurumda olması, jandarma ekiplerine zor anlar yaşattı. Battaniyeye sarılarak sedyeye konulan ceset, jandarma tarafından yola çıkarılıp ambulansa konularak, İscehisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Otomobilde bulunan gençlerin demir işçisi olduğu ve çalışmak için Samsun'dan Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gittikleri öğrenildi. Kazada hafif yaralanan sürücü Kerim Öğütçü, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler: