Afyonkarahisar’da Yangın

Afyonkarahisar’da ağaçlık bir bölgede meydana gelen yangında, yaklaşık 4 dönümlük alan zarar gördü. Yangının tepede...

Afyonkarahisar’da ağaçlık bir bölgede meydana gelen yangında, yaklaşık 4 dönümlük alan zarar gördü. Yangının tepede olması ve bölgeye çıkan yolların dar olması nedeniyle itfaiye alevlere müdahale etmekte zorluk çekti.

Hasankaraağaç mahallesi Koca Kayalık mevkiinde bugün öğlen saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınabilen yangına Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait itfaiye ekipleri de müdahale etti. Mahalle sakinlerinin de söndürme çalışmalarına destek verdiği yangında çok sayıda ağacın zarar gördüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Yangın mahalline giden sokakların dar olması nedeniyle itfaiye araçları müdahale noktasında zorluk yaşadılar. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi ile ilgili yürütülen çalışmaların devam ettiği kaydedilirken, mahalle sakinleri ise yangını tepede oyun oynayan çocukların çıkardığını iddia ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: