Afyonkarahisar'daki Cumhuriyet Meydanı Projesi

Afyonkarahisar'daki Cumhuriyet Meydanı Proje çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Afyonkarahisar'daki Cumhuriyet Meydanı Proje çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar'a yakışır bir meydan düzenlemesi için İstanbul'da kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taşkışla'da yapılan toplantıya, İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Mert Şen, Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, Yüksek Mimar Yavuz Selim Sepin, Yüksek Mimar Necdet Beşbaş, Öğretim Üyesi Nuri Serteser, Belediye Meclisi İmar Komisyonu Üyeleri Betül Tarkan, Hüseyin Şehitoğlu, Oktay Okay, Mustafa Albay, Başkan Yardımcısı Mimar Ayfer Örten, Belediye Teknik Personeli Mimar Seval Açıkgözoğlu ile Şehir Plancısı Mahmut Arslan katıldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Yardımcısı Ayfer Örten başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Cumhuriyet Meydanı Tasarım Projesi'nin uygulanmaya yönelik geliştirilmesi, yarışmada bulunan jüri üyelerinden de oluşturulacak bir komisyon ile gerekli detayların netleştirilip uygulama projesinin hazırlanması yönünde görüş birliğine varıldı.

Muhabir: Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: