Afyonkarahisar'dan kısa kısa -Çay'da 2012 yılı inşaat sezonu başladı (Fotoğraflı

Çay Belediyesi 2012 yılı inşaat sezonuna İtfaiye Araç Gereç Amirliği önünde kurban keserek başladı.

Çay Belediyesi 2012 yılı inşaat sezonuna İtfaiye Araç Gereç Amirliği önünde kurban keserek başladı.

Belediye Başkanı Ali Yakut, daire amirleri ve işçilerle TOKİ Camisi imam hatibi Ahmet Kimya'nın yaptığı duanın ardından 2012 inşaat sezonunu başlattı.

Başkan Yakut, yaptığı açıklamada, halka daha güvenli ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla çalıştıklarını belirterek, hazır beton tesislerinde tüm bakımları yaptıklarını kaydetti.

-THK Çay Şubesi kavurma dağıttı

(Fotoğraflı)

Türk Hava Kurumu (THK) Çay Şubesi muhtaç ailelere kavurma dağıttı.

Reklam
Reklam

THK Genel Başkanlığı'na bağışlanan kurban etlerinden elde edilen, Et ve Balık Kurumu tarafından 800 gram kutular halinde hazırlanan 300 paket kavurma muhtaç ailelere dağıtıldı.

THK Şube Başkanı Hüseyin Yalçın, yaptığı açıklamada, kurumun bu yıl kavurma dağıtımına Güneydoğu ve Ege bölgesinden başladığını belirterek, "İlçemizde toplam 240 kilo kavurma önceden tespit edilen yoksul ailelere dağıtıldı" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: