Afyonkarahisarlı Fenerbahçelilerden Örnek Davranış

Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği tarafından, merkeze bağlı Beyazı Beldesi İlkokulu'na 3 bin TL değerinde fotokopi makinesi...

Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği tarafından, merkeze bağlı Beyazı Beldesi İlkokulu'na 3 bin TL değerinde fotokopi makinesi hediye edildi.

Yapılan bağışla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği Fahri Başkanı Gazi Gök, dernek üyeleri olarak fotokopi makinesi alınması için kendi bünyelerinde kampanya başlattıklarını anlattı. Toplanan bağışlar ile okul için 3 bin TL değerinde fotokopi makinesi aldıklarını, dernek olarak sadece sporla ilgilenmediklerini söyleyen Gök, “Sporla yakından ilgilendiğimiz gibi aynı zamanda eğitim ve öğretime de destek vermek için çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Dernek üyelerimiz eğitime katkı yapmak için böyle bir kampanya başlattılar. Eğitime katkılarımız bağışladığımız fotokopi makinesi ile sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki günlerde de Çıkrık Köyü İlkokuluna bir projeksiyon aleti bağışlamayı düşünüyoruz. Eğitime katkılarımız bu tür kampanyalar ile devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Basın toplantısının ardından dernek üyeleri, aldıkları fotokopi makinesini okula ulaştırmak üzere kargoya teslim ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: