Ağabeyine dolandırıcılık iddiası!

Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz 1 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla yakalandı!

ŞarkıcıÖzcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz, sahibi olduğu turizm şirketini yanında çalışan iki kişiye devrederek bir benzin istasyonunu yaklaşık 1 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla yakalandı. Polis 2 aylık soruşturmanın ardından Ercan Deniz'le birlikte şirket müdürü, şirketi devralan müşteri temsilcisinin aralarında bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı.

****

Küçükçekmece'de bir benzin istasyonu sahibi Ercan Deniz'in sahibi olduğu Özgür Turizm şirketine ait araçlara verdiği yaklaşık 1 milyon lira değerinde benzinin ödemesi yapılmadığını söyleyerek şikayetçi oldu. Benzin istasyonu sahibi Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz'in borçlarını ödememek için şirketi yanında çalışan iki kişinin üzerine devrettiğini bu yöntemle borçlardan kurtulmayı amaçladığını söyledi.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nın 2 ay süren soruşturmanın ardından Özgür Turizm'in araçlarına aldığı benzin karşılığında 200 bin TL'si Ercan Deniz'e ait diğerleri şirket adına kesilen çeklerin hiç birinin ödenmediğini tespit etti. Bunun üzerine Ercan Deniz, Özgür turizm şirketi müdürü Nalan G. ağabeyi Zahit Timur G. ile şirketin üzerine devredildiği ve 600 lira maaşla çalışan Adem Z. gözaltına alındı. Poliste verdiği ifadesinde borçlarını ödemediğini kabul etmeyen Ercan Deniz "Ben şirketi Aralık 2008 yılında devrettim. Bu nedenle kesilen çeklerdeki imzada benim değil. Borç benim değil" dedi. Şirket müdürü Nalan G. ise eski patronunun şirketi devrettiğini 6 sonra öğrendiğini söyledi.

Haklarında dolandırıcılık suçlamasıyla işlem yapılan Ercan Deniz ve diğer şüpheliler, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Şirketi devralan diğer çalışan Varol I. ise ortadan kayboldu. Polis, Varol I.'yı arıyor.

Anahtar Kelimeler: