Ağabeyini Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, Geçen yıl 24 Kasım'da meydana gelen olayda Ferdi ve Tuğhan Aker kardeşler, iddiaya göre evde sevgilileriyle birlikte alkol aldı.

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, Geçen yıl 24 Kasım'da meydana gelen olayda Ferdi ve Tuğhan Aker kardeşler, iddiaya göre evde sevgilileriyle birlikte alkol aldı. Bu sırada Ferdi Aker, sevgilisi üniversite öğrencisi Gamze O. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Ferdi Aker, sevgilisini döverken, araya girmek isteyen kardeşinin sevgilisine de vurdu. Tuğhan Aker, sevgilisinin durumu anlatması üzerine tartıştığı ağabeyi Ferdi Aker'i av tüfeği ile öldürdü.
Tuğhan Aker'in, Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, 'yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan tutuklu yargılanmasına devam edildi. Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, sanığın delillerden ve tanıkların ifadelerinden ağabeyi Ferdi Aker’i öldürdüğünün anlaşıldığını söyleyerek ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep etti. Duruşma, sanık avukatının mütalaaya karşı savunma yapması için ertelendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: