Ağaçlı köyünde 3 kişi dalgalara kapılarak kayboldu

Eyüp’e bağlı Ağaçlı köyü sahilinde Pazar günü denize giren 3 kişi, dalgalara kapılarak kayboldu. Aradan...

Eyüp’e bağlı Ağaçlı köyü sahilinde Pazar günü denize giren 3 kişi, dalgalara kapılarak kayboldu. Aradan 3 gün geçmesine rağmen kayıp şahıslardan haber alınamadı. Denizin aşırı dalgalı olması ve şiddetli rüzgar nedeniyle arama kurtarma çalışmaları yavaş ilerliyor. Kayıp şahısların yakınları, bölgede gece gündüz demeden bir umutla bekliyor.
Pazar günü denize girmek için Karadeniz’e kıyısı bulunan Ağaçlı köyüne giden Fatih Gültekin (35), İsmail Oğrak ve Harun Kınık, azgın dalgalara kapıldı. İddiaya göre, denize girmek için üstlerini değiştiren 3 arkadaş, kıyıya doğru yanaştı. Yanlarındaki diğer iki arkadaşları ile şakalaşan Gültekin, Oğrak ve Kınık, sırtları denize dönük olduğu halde gelen dev dalgalara kapıldı. Dalgalar 5 kişilik arkadaş grubundan ikisini sahile atarken diğer 3 kişiyi sürükledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, sahil güvenlik ve arama kurtarma ekiplerine bilgi verdi. Olumsuz hava şartları nedeniyle ilk gün bir arama yapılamadı. Dün ve bugün daha çok gözleme dayalı yapılan aramalarda ise bir sonuca ulaşılamadı.
İlk günden beri sahilde bekleyen kayıp şahısların yakınları, “Gece gündüz demeden bir umutla bekliyoruz. Yetkilerden de yanımızda olup bizlere yardım etmelerini istiyoruz. Ölü ya da diri bunlara ulaşmak istiyoruz.” dedi.
Aramalara katılan 110 Gönüllüleri Derneği'nden bir ekip çalışmaların azgın dalgalar ve şiddetli rüzgar nedeniyle daha çok gözlem yapılarak yürütüldüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz