Ağaçtaki Kedi Kaldırımda Yürüyen Kadının Kafasına Düştü

Çorlu’da Omurtak Caddesi’nde bir ağaca tırmanan kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Merdivenli İtfaiye...

Çorlu’da Omurtak Caddesi’nde bir ağaca tırmanan kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Merdivenli İtfaiye aracı ile kediyi kurtarmaya çalışan itfaiye ekiplerini karşısında gören kedi, ağaçtan atlayarak kaldırımda yürümekte olan kadının kafasına düşerek yaralanmasına neden oldu. Ne olduğunu şaşıran kadın uzun süre kendine gelemeyerek baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

Çorlu’da Omurtak Caddesi çeşme durağında bulunan bir ağacın tepesine tırmanan kediyi gören vatandaşlar itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Çorlu Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek kediyi bulunduğu ağaçtan kurtarmak için çalışma başlattı. Merdivenli itfaiye aracı ile ağaca tırmanan itfaiye erleri kediyi kurtarmak için seferber oldu. Ağacın en üstünde dallarda bulunan kediyi kurtarabilmeye çalışan itfaiye erlerinin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışan meraklı vatandaşlarda çevrede yoğun kalabalık oluşturdular.

Reklam
Reklam

İtfaiyeye Yakalanmamak İçin Daldan Dala Atladı

Ağacın tepesindeki kedinin daldan dala atlaması itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırdı. Kendisini kurtarmaya çalışan İtfaiye ekiplerine yakalanmamak için daldan dala atlayan kedi uzun uğraşlar sonucu yakalanamadı. Çevredekilerin meraklı bakışları arasında kediyi kurtarma çalışmaları yaklaşık 1 saat boyunca sürdü.

15 Metre Yükseklikten Kaldırımda Yürüyen Kadının Kafasına Düştü

İtfaiye ekipleri, merdivenli itfaiye aracı ile kediyi bulunduğu yerden kurtarıp uzun süre aşağıya indirmeye çalıştı. Ağaç dalları arasında bir o yana, bir bu yana kaçan kedi yaklaşık 15 metrelik yükseklikten aşağıya atladı. Kaldırım üzerinde yürümekte olan bir kadının kafasına düşen kedi kayıplara karıştı. Ne olduğuna anlam veremeyen ve büyük şaşkınlık yaşayan kadın ise baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşların su ile kendine getirmeye çalıştığı kadın, başında ağrı olması nedeniyle tanıdıklarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: