Ağar’a büyük ilgi

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Eski içişler Bakanı Mehmet AĞAR’a ilgi büyüktü.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve THK Genel Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Alp, Ağarın Derneği ziyaret etmesi kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve THK Genel Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Alp yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; Elazığımız’ın gururu Sn. Mehmet AĞAR Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizi ziyaret etti.

Bu büyük buluşma hemşehrilerimizin yoğun ilgisine sahne oldu. Teşrifleriyle bizleri onurlandıran değerli büyüğümüz Sn. Mehmet AĞAR’a tüm İstanbul daki Elazığlılar adına şükranlarımızı sunuyor, bu büyük buluşmaya tanıklık etmek için bizlerle birlikte olan hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi kendime borç biliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: