Ağasarlılar Domuz Avına Çıktılar

Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Geyikli Beldesi Avcılar Kulübü üyeleri köylerini yaban domuzlarının saldırısından korumak için domuz...

Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Geyikli Beldesi Avcılar Kulübü üyeleri köylerini yaban domuzlarının saldırısından korumak için domuz avına çıktılar.

Geyikli beldesinde kurulan Geyikli Avcılar Kulübü üyeleri kış mevsiminde daha çok zarar veren yaban domuzları ile mücadelesini dağ -dere demeden kışın zor şartlarında sürdürürken bir yandan da kulüp üyesi avcılara uygulamalı olarak avlanmayı öğretiyor.

Geyikli Avcılar Kulübü adına açıklama yapan Baki Gülay, "Yükseklere aşırı derecede kar yağmasından sonra yaban domuzları da daha fazla av bulabilmek için ilçe merkezinde bulunan mahalle ve köylere kadar indi. Bundan dolayı Avcılar Kulübü olarak yaban domuzlarını kulübe üye olan ateşli silah kullanmada iyi olanlarla avlalıyoruz. kulübümüze üye olan avcılara uygulamalı olarak avlanmayı gösteriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: