AGC Başkanı Cihangir: Provokasyonlara dikkat

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Hakkari Çukurca’da yaşanan ardından yurdun dört bir yanında...

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Hakkari Çukurca’da yaşanan ardından yurdun dört bir yanında yapılan teröre tepki yürüyüşlerinde provokasyonlar olabileceği uyarısında bulundu.
Vatandaşları tahriklere ve kışkırtmalara karşı uyaran Cihangir, en acılı günde halkı sokağa dökmek isteyenlere fırsat verilmemesini istedi. Cihangir, “Vatan ve millet için şehit olan evlatlarımızın acılarını istismar edebilecek çevreler olabilir. Teröre karşı tepkimizi gösterirken emniyetimizi sağlayan güvenlik güçlerini sıkıntıya sokacak bir duruma asla düşülmemelidir. Fırsatçı zihniyet sokağa döktüğü halkımızı şehit ve vatan duygularını istismar ederek provokasyonlar yapabilir. Bu oyunlara gelmeden tepkimizi ortaya koyalım. Tepki gösterirken esnafımıza, polisimize zarar verecek durumlara fırsat verilmemelidir.” dedi.
“Gün birlik günüdür.” diyen Cihangir. “Eli kanlı terör örgütünün amaçlarından birisi de milletimizi birbirine düşman etmek ve kutuplaştırmaktır. Bugün bu olaylardan siyasi rant elde etme günü değildir. Bu toprakları vatanı, ay yıldızlı bayrağı bayrağı olarak kabul etmiş, kendini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gören herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gereken bir zamanı yaşıyoruz. Bu millet geçmişti oynana çok daha büyük oyunları nasıl birlik ve beraberlik içerisinde bozdu ise bugünde bu kirli oyunları çok daha kolay bozabilir ve bozacağına da inancımız tamdır. En kutsal varlığı canlarını bu vatana veren şehitlerimize rahmet ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor hain terörü de şiddetle nefretle kınıyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz