AGC Genel Kurulu

Daha önce Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) genel kurulunda başkanlık için adaylığını açıklayan TRT Antalya Müdürü Hüseyin Arslangiray, adaylıktan çekildiğini

Daha önce Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) genel kurulunda başkanlık için adaylığını açıklayan TRT Antalya Müdürü Hüseyin Arslangiray, adaylıktan çekildiğini bildirdi.

Arslangiray, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Ekim'de yapılacak Antalya Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda yönetim kurulu başkan adaylığından, "gördüğü lüzum üzerine, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için" çekildiğini bildirdi.

Arslangiray, açıklamasında, "Adaylık sürecinde şahsıma gösterdiğiniz büyük ilgi ve genel teveccüh için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: