AGC'den Gazeteci Didim Tuncay'a Geçmiş Olsun Mesajı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önündeki saldırıda yaralanan Gazeteci Didem Tuncay'a geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önündeki saldırıda yaralanan Gazeteci Didem Tuncay'a geçmiş olsun mesajı yayımladı.

AGC'den yapılan yazılı açıklamada, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne düzenlenen bombalı terörist saldırıdan üzüntü duyulduğu ifade edildi.

Saldırıda, bir güvenlik görevlisinin yaşamını yitirdiği, gazeteci Didem Tuncay'ın da yaralandığının hatırlatıldığı açıklamada, şöyle denildi:

"Türkiye'de nereden geleceği belli olmayan terör saldırıları hem halkımızı hem de 24 saat görev başında olan gazetecilerin yaşamını çok yakinen tehdit etmektedir. Bugüne kadar birçok gazetecimiz bu tür saldırılara maruz kalmış hayatını kaybetmiş ya da yaralanmıştır. Son olarak Ankara'da, ABD Büyükelçiliği'ne yapılan bombalı saldırıda NTV'de bir süre diplomasi muhabiri olarak görev yapan Didem Tuncay yaralanmıştır. Meslektaşımızın yaralanmasına ve bir kişinin ölümüne neden olan bu terör saldırısını lanetliyoruz. Meslektaşımıza geçmiş olsun diyor, kısa sürede aramıza dönmesini arzu ediyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökmen Şireci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: