AGD Genel Başkanı Turhan, Adnan Demirtürk’ün Kabrini Ziyaret Etti

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, 13 yıl önce Samsun'da geçirdiği trafik kazası...

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, 13 yıl önce Samsun'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Adnan Demirtürk’ün kabrini ziyaret etti.

Merhum Demirtürk, 15 Mayıs 1999 yılında Samsun'da geçirdiği trafik kazası sonucunda dava arkadaşları Talha Eyüboğlu ve Ahmet Zahit Turan ile birlikte yaşamını kaybetmişti. Ömrünü gençliğe atayan Adnan Demirtürk’ün Kemaliye Mahallesi'nde bulunan kabristanlığını ziyaret eden Anadolu Gençlik Dergisi Genel Başkanı Salih Turhan, Saadet Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Birol Yavuz, Anadolu Gençlik Dergisi Trabzon Şubesi Başkanı Abdurrahman Şimşek ve beraberindeki kişilerle birlikte mezarı başında dualar okundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Gençlik Dergisi Genel Başkanı Salih Turhan kabir ziyareti sonrası yaptığı açıklamada “Bu duygular nasıl ifade edilir bilemiyorum. 13 yıl oldu Adnan abinin vefatı. Çeşitli arkadaşlar bu mesuliyeti aldılar. O dönemdeki Adnan abinin konuşmalarını videolarını bakıyoruz. O günkü yaptığı çalışmalarda bugünü değil önümüzdeki 100 yıla ufuk tutan çalışmalara hedefleri olan bir ağabeyimizdi.” dedi.

'Çalışmalarımızda başımızdaki büyüklere hep başkanımız derdik" diyen Anadolu Gençlik Dergisi Genel Başkanı Salih Turhan, “Hep farklı isimler tasnif ederdik ama Adnan Demirtürk ağabeyimize biz başkanım diyemedik. Hep ağabey olarak ifade ettik. Hiçbir gencimizin saçının teline dahil zarar gelmemesi için mücadele gösteriyordu. Kıymetli ağabeylilerine hem ailelerine hem davamızın diğer mensubu kardeşlerimize ve tüm insanlığa tekrar başsağlığı diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: