AGD Konya Hanımlar Komisyonu'ndan Tanışma Programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya-Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu tarafından, tanışma ve kahvaltı programı düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği Konya-Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu tarafından, tanışma ve kahvaltı programı düzenlendi. AGD Karatay Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Filiz Akman, Öncü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda, etkinliği öğrenciler yararına düzenlediklerini söyledi. Nefsin ve neslin ıslahıyla, gelecek nesillerin ahlak ve maneviyat ekseninde yetişmesi için çalıştıklarını belirten Akman, bir insan kazanmanın, tüm insanlığı kazanmak kadar kıymetli olduğunu vurguladı. Bu tür etkinliklerin daha güzellerine imza atma temennisinde bulunan Akman, "Programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. İnanıyorsak, yapamayacağımız hiçbir şey yok. Öncelikle inanmak ve iman etmek gerekiyor. İman varsa imkan vardır" diye konuştu. Konuşmaların ardından, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen şiir yarışmasında Türkiye birincisi olan Rabia Sırakaya, Sakarya Türküsü şiirini okudu. Program, ilahiler ve öğrenciler yararına yapılan ürünlerin sergilenmesiyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: