AGEF Ramazan Bayramı mesajı

Aktif Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Aziz Ayyıldız, AGEF olarak Ramazan Bayramı'nda barış ve huzur getirmesini belirtti.

Aktif Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Aziz Ayyıldız, AGEF olarak Ramazan Bayramı'nda barış ve huzurun sadece Türkiye'de değil bütün dünyada hakim olmasını dilediklerini belirtti.

AGEF Genel Başkanı Aziz Ayyıldız, Bayramların milli, dini duyguların ve inançların yoğunlaştığı, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği toplumlarda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği
günler olduğunu söyledi. Ayyıldız, açıklamasında, "İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve muhabbettin güçlendiği, perçinlendiği günler olan bayramların millet olarak hep en üst düzeyde ve en kalbi duygularla idrak etmekteyiz. Sahip olduğumuz nimetlerin ve değerlerin kıymetini bilerek, iyilik ve güzellik üretmeliyiz. Adaletten, iyilikten, özgürlüklerden, barıştan yana olmalıyız. Ramazan Bayramı'nın manevi bereketi ve aydınlığında ülkemiz, İslam alemi ve bütün insanlık için barış ve huzur diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: