AGİAD, Bosna Gezisinin Galasını Yaptı

Anamur Akdeniz Genç İş Adamaları ve Üreticileri Derneği (AGİAD) üyelerinin Bosna Hersek’e düzenledikleri gezinin galası,...

Anamur Akdeniz Genç İş Adamaları ve Üreticileri Derneği (AGİAD) üyelerinin Bosna Hersek’e düzenledikleri gezinin galası, Kaplan Düğün Salonu’nda yapıldı. Galanın sürpriz konukları 10. Türkçe Olimpiyatları için Türkiye’ye gelen Bosna Hersekli öğrenciler oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan AGİAD Başkanı Şeref Emil, "Dernek olarak Anamur’umuza en güzel şekilde hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz. İşadamlarımızın dünyayı daha iyi tanımaları ve iş görüşmeleri yapabilmeleri için yurt dışı gezileri tertipliyoruz. Son olarak Bosna Hersek gezisi düzenledik. Türk Girişimcilerin Bosna’da yaptığı hizmetleri görme açısından verimli bir gezi oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Samanyolu Televizyonu’nun 'Yeşeren Ümitler' adlı programın Bosna Hersek ile ilgili bölümü ve gezide çekilen resimlerden oluşan slayt gösterisi ilgiyle izlendi.

Programa Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Müftüsü Muhammet Koçak, daire amirleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: