AGİAD Yönetimden Ahiler Kalkınma Ajansı'na 'hayırlı Olsun' Ziyareti

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD), Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'ne yeni atanan M. Fatih Yıldız'a...

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD), Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'ne yeni atanan M. Fatih Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Reha Güven, Başkan Yardımcısı Altuğ Taylan ve Genç AGİAD Başkanı Asaf Sametoğlu katıldı. Karşılıklı fikir alışverişi yapılan görüşmede, Aksaray ve bölgi için önem arz eden tanıtım, istihdam ve iş potansiyelleri hakkında birlikte yapılabilecek projeler değerlendirildi. Daha önce bulunduğu görevler dolayısıyla proje ve hibe konusunda deneyimleri olduğunu ifade eden Yıldız, bu deneyimlerini sivil toplum kuruluşlarıyla da paylaşabileceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

AGİAD Yönetim Kurulu adına konuşan Reha Güven ise bölge ve Aksaray adına yatırım çekebilecek ve sürdürülebilirliği olan projelerin Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmesinin önemli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: