AGİAD'dan Kenya Ve Mardin'e Et Yardımı

Aksaray Girişimci İş Adamlar Derneği (AGİAD), Kurban Bayramı'nda Kenya ve Mardin'deki yardıma muhtaç ailelere kurban eti dağıtacaklarını bildirdi.

Aksaray Girişimci İş Adamlar Derneği (AGİAD), Kurban Bayramı'nda Kenya ve Mardin'deki yardıma muhtaç ailelere kurban eti dağıtacaklarını bildirdi. AGİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, her Kurban Bayramında olduğu gibi bu bayramda da Kenya ve Mardin'e toplamda 143 işadamı ve öğretmenin katılımıyla kurban eti dağıtılacağı belirtildi. Kurban Bayramının kardeşliğin pekişmesinde önemli bir unsur olduğu dile getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Türk insanına bakışı ve yanlış düşünceleri bertaraf edecek, bu güzel paylaşma hasleti, İslam dinini doğru anlaşılmasına aracılık edecektir. Asıl amacımız et dağıtmak, kardeşliği daha da pekiştirmektir. İnsanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kucaklaşmayı sağlamaktır. Her yıl gittikçe büyüyen bu hayır kervanında, gönüllülerin adeta yarışırcasına yollara düştük. Bu hayırlar artarak, devam edecektir"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: