AGİAD’tan MHP ve baroya ziyaret

Anadolu Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), Kırıkkale Barosu’nu ve MHP İl Teşkilatını ziyaret etti.İlk ziyaret...

Anadolu Genç İş Adamları Derneği (AGİAD), Kırıkkale Barosu’nu ve MHP İl Teşkilatını ziyaret etti.
İlk ziyaret AGİAD Başkanı Musa Aksoy başkanlığında Baro Başkanı Ayhan Yılmaz’ın adliyedeki makamına yapıldı. Burada iki başkan fikir alışverişinde bulundu.
AGİAD Başkanı Aksoy’a yönetim kurulu üyelerinin iştirak ettiği ziyarette, karşılıklı sohbetlerle Kırıkkale’nin geleceğinde yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi gerçekleşti.
AGİAD, ikinci ziyaretini MHP İl Teşkilatına yaptı. Burada üyeleri, MHP İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu karşıladı. Konuşmalarda, sivil anayasa üzerinde duruldu. Ayrıca, Kırıkkale için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Herkesin, elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden AGİAD Başkanı Musa Aksoy, sivil anayasa ile birlikte Türkiye’de yeni bir oluşum gerçekleşeceğini belirtti. Sivil anayasanın hayata geçirilmesi temennisinde bulunan Aksoy, “80’lerde yapılan anayasa artık Türkiye’ye dar geliyor. Bugüne kadar belirli aralıklarla çok kez tadilatlar yapıldı. Fakat artık ihtiyaçlara cevap veremiyor. Sadece bugünü değil yarını da düşünmek zorundayız. Herkes bulunduğu konum içerisinde elini taşın altına koymalıdır. Çünkü bu ülke hepimizin.” dedi.
Hükümetin geniş bir mutabakat çerçevesinde yapacağı sivil anayasaya evet diyeceklerini açıklayan Kuzucu, “Hükümet bunu şu anda yapmıyor. Her şeyi ben bilirim mantığı ile hareket ediyor. Yeni bir anayasa yapılacaksa bütün kitlelerin görüşü alınmalı. Tek devlet, tek millet, tek bayrak ve başkent Ankara deniyorsa biz onda varız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz