AGİD kurbanları depremzedeler için Van’a gönderecek

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) üyesi işadamları kurbanlarını Van’da kesecek.AGİD, Kimse Yok mu Derneği ile...

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) üyesi işadamları kurbanlarını Van’da kesecek.
AGİD, Kimse Yok mu Derneği ile bir protokol yaparak ‘kurbanları depremzedeler için Van’a gönderiyoruz’ kampanyası başlattı.
AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, konu ile alakalı şu bilgileri verdi: “Ülkemiz, şehitlerimizin acısı daha dinmeden Van’da yaşanan depremle bir kez daha sarsıldı. Kış mevsiminin kapıda olduğu şu günlerde, depremzedeler için bir şeyler yapalım dedik. Yönetim Kurulumuz aldığı bir kararlı Kimse Yok mu Derneği aracılığıyla ‘kurbanları depremzedeler için Van’a gönderiyoruz’ kampanyası başlatmaya karar verdi. AGİD üyesi olmayan iş adamlarının da destek verebileceği bu kampanya ile depremzede vatandaşlarımızın gıda ihtiyacının bir nebze olsun karşılanacağını umuyoruz. Kimse Yok mu Derneğinin hesabında birikecek paralarla Van’da kurban keseceğiz.”
Kimse Yok mu Derneğinin Bank Asya Adana Şubesi’ndeki TR 3900 2080 00 3300 9622 2900 01 iban numaralı hesaba yardımların yatırılabileceğini de kaydeden AGİD Başkanı Coşkun, elden yardım yapmak isteyenlerin de Kimse Yok mu Derneğine 0 322 232 30 40 numaralı santral numarasından ulaşabileceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz