AGİD’de görev değişikliği

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’nde (AGİD) başkanlık görevini Seyfettin Alpat devraldı.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkan Yardımcılığı, Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ANSİFED) Başkanlığı görevlerini de üstlenen Ahmet Coşkun, AGİD Başkanlığını, Başkan vekilliği görevini yürüten Seyfettin Alpat’a devretti.

Seyhan Oteli’ndeki iftar programında AGİD üyelerine görev değişikliğini duyuran Coşkun, “Şirketteki yükümlülüklerimin yanı sıra TUSKON ve ANSİFED’deki sorumluluklarımın çokluğu sebebiyle AGİD Başkanlığı yetkilerimi Başkanvekilimiz Seyfettin Alpat’a devrettiğimi bilmenizi isterim. Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda bundan böyle AGİD Başkanlığı görevini Seyfettin Alpat yürütecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Coşkun’un başkanlık yaptığı dönemlerde AGİD’in ivme kazandığını söyleyen yeni Başkan Seyfettin Alpat da, “Sorumluluğumun bilincindeyim. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımın desteğiyle AGİD’i daha yukarılara taşıyacağıma söz veriyorum.” diye konuştu.

Daha sonra, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AGİD’e katkılarından dolayı Ahmet Coşkun’a plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: