Agid'den Büyükşehir Belediyesi Ve Kimse Yok Mu Derneği'ne Ödül

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD), Adana Büyükşehir Belediyesi ile Kimse Yok mu Derneği Adana Şubesi’ne,...

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD), Adana Büyükşehir Belediyesi ile Kimse Yok mu Derneği Adana Şubesi’ne, Ramazan ayı boyunca düzenledikleri iftar programları nedeniyle ödül verdi.

Sosyal sorumluluk projelerine ödül verme kararı alan AGİD, bu kapsamda ilk ödülünü Adana Büyükşehir Belediyesi ile Kimse Yok mu Derneği Adana Şubesi’nin, Ramazan ayı boyunca düzenlediği ‘100 bin kişiye iftar programı’ etkinliğine verdi.

AGİD Başkanı Ahmet Coşkun, bundan böyle her yıl bu tür sosyal sorumluluk projelerine ödül vereceklerini söyledi. Coşkun, “Adana’mızın önemli unsurlarından olan bir konu üzerine bu ödülü vermeyi uygun gördük. Kimse Yok mu Derneği ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca ortaklaşa düzenlediği ‘100 bin kişiye iftar programı’ organizasyonu bu yılın ödülünü almış olacak. İlkini başlattığımız bu proje kapsamında her yıl bir sosyal projeye ödül vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: