Agid’den İftar Yemeği

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, ‘merhamet’ konusunda toplumsal bir sorunla karşı karşıya olunduğunu belirterek, Ramazan...

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, ‘merhamet’ konusunda toplumsal bir sorunla karşı karşıya olunduğunu belirterek, Ramazan ayının merhamet alanındaki eksikliğin giderilmesi için önemli bir vesile olduğunu söyledi.

Anadolu Girişimci İş Adamları Derneği (AGİD) tarafından Seyhan Oteli’nde verilen iftar yemeğinde konuşan Vali Coş, Ramazan boyunca akıllara gelen en önemli kavramların birlik, beraberlik, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma gibi özellikler olduğunu belirterek, “Bu konuda burada bulunan hazirunun gerçekten büyük bir hassasiyete sahip olduğunu biliyorum. Bu sahip olduğumuz ve bugün buradaki birlik, beraberlik, dayanışma gurubunun bundan sonraki günlerde de devam ettirilmesi halinde hem sektör hem de diğer alandaki sorun ve sıkıntıların giderilmesine yardımcı olacağını değerlendiriyorum. AGİD’in ve üst çatı olarak ta TUSKON’un örnek çalışmalarını her zaman takdir ve teşekkürle izliyorum. Bu çalışmaların her geçen gün güçlenmesi ile ülkemizin güçlenmesi adına çok yakın bir bağlantı olduğunu da biliyoruz. Ülkemize yararlı olan bütün çalışmalarından dolayı bütün işadamlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazanda en önemli olgulardan birisinin ‘merhamet’ olduğuna dikkat çeken Vali Coş, “Merhametin çok derin ve özel anlamların anlatılması lazım. Çünkü son zamanlarda merhamet konusunda toplumsal bir sorunla karşı karşıyayız. Ramazanın bu merhamet alanındaki eksikliğinin giderilmesi için önemli bir vesile olacağını düşünüyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun, zor duruma düşen insanlara karşı duyarlılık gösteren milletimizin örnek çalışmaları, bu konudaki fedakarlıklarının daha da yoğunlaşması için hepimizin sorumluluk sahibi olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

AGİD Adana Şube Başkanı Ahmet Coşkun ise salonun yetersiz kaldığını ve dostlarla bir arada olunması bakımından bunun memnun edici bir tablo olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: