AGİKAD liselilere seminer verecek

AGİKAD 2013 yılı Ocak ayı itibariyle lise öğrencilerine yönelik olarak Kariyer Planlaması ve Girişimcilik Semineri verecek.

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) 2013 yılı Ocak ayı itibariyle lise öğrencilerine yönelik olarak Kariyer Planlaması ve Girişimcilik Semineri verecek.

Derneğin sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kurulduğunu söyleyen AGİKAD Başkanı Esen Türker “Amacımız doğrultusunda zaman zaman kurs, seminer ve panel gibi eğitim çalışmalar düzenlemekteyiz. Bunlardan birisi de 2013 yılının Ocak ayı itibariyle lise öğrencilerine yönelik Kariyer Planlaması ve Girişimcilik Seminerleri’dir.Lise öğrencilerinin hayatlarını etkileyecek kararlar verdiği bu dönemde, AGİKAD olarak onlara destek vermek istemekteyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Dernek olarak hedeflerinin girişimci, kendine güvenen, sevdiği işi yapan, güçlü bireylerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu kaydeden Türker, seminer içeriğinin girişimcilik ve bu alanda başarılı iş kadınlarının hikayeleri olduğunu açıkladı.

9 pilot okul seçildi

AGİKAD ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan projede 9 pilot lise belirlendi. Proje kapsamında ilk seminer 7 Ocak’ta Aydın Fen Lisesi’nde başlayacak. 8 Ocak’ta Sosyal Bilimler Lisesi ile devam edecek olan seminer programları, 9 Ocak’ta Adnan Menderes Anadolu Lisesi, 15 Ocak Aydın Lisesi, 16 Ocak Emel Mustafa Uşaklı, 22 Ocak Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile devam edecek 23 Ocak Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ile son bulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: