Ağına 30 Kiloluk Yayın Balığı Takıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde balıkçılıkla uğraşan bir kişi, Yamula Barajı'nda 30 kilogram ağırlığında yayın balığı yakaladı.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde balıkçılıkla uğraşan bir kişi, Yamula Barajı'nda 30 kilogram ağırlığında yayın balığı yakaladı. Şarkışla'da balık satarak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Atilla Erdem, Kayseri'deki Yamula Barajı'nda ağ ile yakaladığı 30 kilogram ağırlığındaki, 1,5 metre uzunluğundaki yayın balığını ilçeye getirdi. Erdem, Şarkışla'da kurduğu tezgahta, yayın balığını kilosu 15 liradan satışa sundu. Büyük balık, vatandaşların ilgi odağı oldu. Erdem, ağı çekerken zorlandığını belirterek, "Yamula Barajı'nda birçok türden balık çıkıyor, yayın balığını görünce şaşırdım, çok mutluyum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: