Ağın'da Baraj Gölüne Düşen Kamyon Çıkarıldı

Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü'ne düşen arpa yüklü kamyon çıkarıldı.

Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü'ne düşen arpa yüklü kamyon çıkarıldı.

Ağın'dan Elazığ'a arpa taşırken feribot iskelesinden göle düşen kamyon, vinç ve çekici yardımıyla çıkarılırken, yükün baraj gölüne döküldüğü görüldü.

Kamyondaki arpanın sahibi Ahmet Erben, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 ton arpanın göle dökülmesinden üzüntü duyduklarını söyledi.

Erben, "Bu yıl zaten mahsul iyi geçmemişti. Hasattan zarar etmiştim, bir de bu oldu, ama ben bu kazada can kaybı olmadığı için Allah'a şükrediyorum. Mal nasıl olsa yerine gelir. Bu yılki arpalarımızda demek ki bu balıkların da kısmeti varmış ki, 15 ton arpamız göle döküldü. Balıklar bu 15 ton arpayla bayram eder. İskeledeki balıklar bir süre yiyecek sorunu yaşamazlar diye düşünüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

22 Eylül'de Hasan Hüseyin Demir'in kullandığı 44 FE 212 plakalı arpa yüklü kamyon, şoförün feribot kaptanına yardım etmek için imdat frenini çekerek aşağı inmesi sonrası hareket ederek Keban Baraj Gölü'ne düşmüştü.

Muhabir: Mehmet Ağın / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: