Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kukul’a Duygusal Veda

Oltu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin Kukul, yeni görevine atandı. 13 Haziran 2012 tarihli kararname...

Oltu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin Kukul, yeni görevine atandı. 13 Haziran 2012 tarihli kararname ile Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Kukul, 18 Aralık 2010 tarihinden beri Oltu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevini yürütmekteydi.

İlçeden ayrılma hazırlıklarını sürdüren Metin Kukul, ilçedeki veda ziyaretlerini sürdürürken yaklaşık iki yıldır birlikte çalıştığı Oltu Adliyesi personeliyle tek tek vedalaştı, helallık istedi.

Veda ziyareti esnasında duygusal anlar yaşanırken Kukul, Adliye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Bu arada Metin Kukul’dan boşalan Oltu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına yine aynı kararname ile Bandırma Hakimliğinden Harun Sağdıç atandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: