Ağırlığı Taşıyamayan Zemin Çöktü

İZMİR (AA) - Urla ilçesinde tadilat yapılan bir işletmenin zemini, forkliftle taşınan yükün ağırlığına dayanamayarak çöktü. 

İZMİR - Urla ilçesinde tadilat yapılan bir işletmenin zemini, forkliftle taşınan yükün ağırlığına dayanamayarak çöktü. Alınan bilgiye göre, Kılınç İş Merkezi'ndeki bir işletmede yürütülen tadilatta kullanılacak seramiklerin forkliftle taşınması sırasında, binanın zemininden sesler gelmeye başladı. Forklift operatörü Bekir Bilgin'in (21), iş makinesini terk ederek dışarı çıkmasının ardından çökme meydana geldi. Zemin kat ile bodrum katı arasında asılı kalan forklift, iş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Maddi hasarın meydana geldiği olayda yaralanan olmadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: