Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi 2 Ay İçerisinde Hizmete Girecek

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, hastanenin 2 ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada, “Bartın'da 13 hekim kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz Kadın Doğum Hastanesinin binasında hizmet veriyordu. inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Bartın ilimiz 20 hekim kapasiteli modern bir ağız ve diş sağlığı hastanesine kavuşmuş olacak. 3 milyon liraya ihale edilen Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinin yanı sıra Bartın'da önemli sağlık yatırımlarına imza attık, her alanda olduğu gibi Bartın'ı sağlıkta da Bartınlıların ihtiyacına fazlasıyla cevap verecek hale getirmenin gayreti içindeyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Tunç, Bartın'ın önemli ihtiyaçlarından biri olan 3. basamak yoğun bakım ünitesini hizmete açtıklarını bunun yanında çok büyük önem verdikleri 400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesinin de imar çalışmalarının ardından ihalesinin yapılacağını, Ulus Devlet Hastanesi'nin de proje çalışmalarının Sağlık Bakanlığı tarafından bitirildiğini ve önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılabileceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte yapımı devam eden Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, “Bartın'da sağlık alanındaki bu dev yatırımlar nedeniyle başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, önceki Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ve yeni Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz