Ağlı Belediyesi Araç Parkını Geliştiriyor

Kastamonu'nun Ağlı İlçe Belediyesi Kamu Kurum ve Kuruluşlarından aldığı araçlarla araç parkını genişletiyor.Ağlı ilçesinin on...

Kastamonu'nun Ağlı İlçe Belediyesi Kamu Kurum ve Kuruluşlarından aldığı araçlarla araç parkını genişletiyor.

Ağlı ilçesinin on mahalle ve 54 yerleşim biriminden oluştuğunu belirten Ağlı Belediyesi yetkilileri araç parklarının büyümesi ile Ağlı ilçesine daha iyi hizmet vereceklerini belirttiler.

Yüz yirmi kilometre stabilize yol ağının bakımını yaptıklarını belirten Ağlı Belediyesi yetkilileri Kastamonu Valiliğinden aldıkları arızalı greyderi vatandaşların, çeşitli kurum ve kuruluşların yardımı ile tamir ettirerek hizmete sunduklarını ve her sene ilkbaharda yapılan yol bakım çalışmalarında çevre belediye ve kaymakamlıklardan emanet grayder almaktan kurtulduklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden alınan kato kepçe ve binek otomobili ise ilçedeki su ve kanal tamiratlarında kullanılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: