Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'dan Trabzon Belediyesi'ne Ziyaret

Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan, Trabzon Belediyesi’ni ziyaret etti.Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, beraberinde başkan...

Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan, Trabzon Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Trabzon Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Ergin Aydın, Hüseyin Turan ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkanvekili Seyfullah Kınalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ağrı ile aramızda birçok ortak değer bulunuyor. Kültür, gelenek ve göreneklerimiz benzerlik gösteriyor. Ağrı’da birçok Trabzon'lu olduğu gibi Trabzon’da da çalışan, iş yapan birçok Ağrı'lı hemşerilerim var. Aynı zamanda Trabzonspor fanatiği olan başkanımız Ağrı’da belediye hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olduğunu biliyoruz. Takip ettiğimiz kadarıyla Ağrı’da belediyecilik alanında büyük bir dönüşüm var. Bundan dolayı kendisini tebrik ediyor, başkan ve ekibini Trabzon’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tüm Ağrılı kardeşlerimize sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

TRABZON METROPOL OLMA YOLUNDA

Ağrı ile Trabzon’un kültür, örf ve adetlerinde büyük benzerlikler bulunduğunu kaydeden Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan , “Bizim Trabzon’la aramızdaki tek fark denizdir. Kültürlerimiz aynı. Güzel yurdumuzun, Anadolu’muzun tüm insanları aynı güzellikte. Bizim Trabzon’a olan aşkımız, sevdamız, bölge insanının, dürüstlüğü, düzgünlüğünden gelen bir güzelliktir” ifadelerini kullandı.

Trabzon Belediyesi’nin çok güzel işlere imza attığını kaydeden Başkan Arslan , “Belediyenizin yapmış olduğu çalışmaları da görüyorum. Allah nazardan saklasın harika işler yapmışsınız. Trabzon’umuz bölgeni gerçekten büyük bir metropolü olma yolunda” dedi.

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU GASP EDİLDİ

Fanatik bir Trabzonspor taraftarı olduğunun altını çizen Arslan, 2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un şampiyonluğunun gasp edildiğini dile getirdi. Bu durumun kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Arslan , “Trabzonsporluluk sevdası bizlerde 1974 den beri var olan bir sevdadır. Yurdumuzun tüm takımları elbette bizim için değerlidir fakat Trabzonspor’umuzun kalbimizde çok farklı bir yeri vardır. Ağrı’da binlerce Trabzonspor taraftarı bulunuyor. Bununla ilgili bir dernek çalışması başlattık. İnşallah önümüzdeki aylarda Ağrı’da Trabzonsporlular Derneği kuruyoruz. Trabzonspor Türk futbolunda devrim yapmıştır ve bunu da kendi öz kaynakları ile yapmıştır. Fakat ben inanıyorum ki tüm bölgenin duasıyla Trabzonspor bize bir şampiyonluk yaşatacaktır. Yeni nesil artık Trabzonspor’u şampiyon görmek istiyor” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“Bu ülkede bizim kardeşliğimizi, dostluğumuzu, bizi biz yapan değerlerimizi bizden kimse alamayacaktır” şeklinde sözlerine devam eden Arslan, “Ağrı'nın en ücra yerinden Trabzon’un Tonyası'na, yurdun her tarafına kadar biz kardeşiz. Bu güzel vatanda, ecdadın bize bıraktığı bu topraklarda bizler, toprak altında kucak kucağa yatıyoruz. Toprağın üstünde de yan yana, kardeşçe, barış içerisinde çocuklarımızın yarınlarını sağlayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’mizin tüm illeri bu bilinçte olan insanlarla doludur. Her dağın bir rüzgârı vardır. Türkiye bölgesinin en büyük doruğudur. Tabi ki kar olacak, bora olacak ama önemli olan sarsılmadan, yıkılmadan ayakta durmaktır. Allaha hamd olsun. Ülkemiz bunu başarabilecek kapasitede ve güçtedir” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin anısına Kınalı, Başkan Arslan’a telkari işlemeli fincan takımı, başkan yardımcıları ve meclis üyelerine de çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz