Ağrı Belediyesi Kayseri'ye Övgü Yağdırdı

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, beraberinde bulunan heyetle birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi...

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, beraberinde bulunan heyetle birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Kayseri’de bulunmaktan dolayı mutluluklarını dile getiren Arslan, Ağrı Belediyesi olarak gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlerle ilgili olarak Başkan Özhaseki'ye çeşitli bilgiler verdi. Arslan "Kayseri'yi yakından takip ediyoruz. Hatta şehrimizde yaptığımız şehirlerarası otogar, sizin otogarın biraz daha küçük bir hali. Hatta zaman zaman 'Başkan burayı sen yapmadın Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaptı sende övünüyorsun' diye espriler dahi yapıyorlar." dedi.

Reklam
Reklam

Arslan'ın esprine "Ben en iyisi Ağrı'ya gelip burayı ben yapmadım diye yemin edeyim" şeklinde karşılık veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan projeler ve belediyecilik hizmetleri hakkında konuk başkan ve heyet üyelerine bilgi veren Başkan Özhaseki, "Kayseri sanayi ve ticaret ve şehir hayatındaki gelişmişlik seviyesi nedeniyle sürekli göç alan bir şehir. Nüfus yapısındaki farklılıklara rağmen şehrimizde bir huzur havası var ve hiçbir şekilde uyumsuzluk söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: