Ağrı Dağı'nda 12 kilogram TNT patlayıcı ele geçirildi

Iğdır Valiliği, önceki gün Ağrı Dağı’nda çıkan çatışmada bulunan sığınakta 12 kilogram TNT patlayıcı ele...

Iğdır Valiliği, önceki gün Ağrı Dağı’nda çıkan çatışmada bulunan sığınakta 12 kilogram TNT patlayıcı ele geçirildiğini açıkladı.

Iğdır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Ağrı Dağı kırsalında jandarma komando ve polis özel harekat timlerinin katılımıyla teröristlere yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonda patlayıcı maddelerle tuzaklama hazırlığında olan bir grup fark edildi. Güvenlik güçlerinin bölgeye yaklaşması üzerine teröristler, patlayıcı madde düzenekleri olay bölgesinde bırakarak kaçtı. Teröristlerin aranmasına devam ediliyor.

Reklam
Reklam

Olay yerinde yapılan incelemede 2 adet top mermisi, 12 kilogram TNT patlayıcı madde, 250 gram sıkıştırıcı malzeme, 6 elektrikli fünye, 500 metre elektrik kablosu, muhtelif çap ve miktarda fişek, demir testere ve bıçaklar ile bir kısım yaşam malzeme ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: