Ağrı Emniyet Müdürü Coşkun Görevine Başladı

Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Bayram Coşkun, görevine başladı.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Bayram Coşkun, görevine başladı.

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Polis Başmüfettişliğinden Ağrı'ya atanan Coşkun, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören mangasını selamladı.

Emniyet Müdürlüğü'nde görevli birim amirleriyle tanışan Coşkun, daha sonra makamında gazetecilere Ağrı'da güzel ve verimli işler yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Vatandaşın huzuru için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade eden Coşkun, "Erzurumlu olduğum için bu bölgeye yabancı değilim. Dolayısıyla Ağrı'yı da kendi memleketim gibi görüyorum. Buradaki insanların civanmert olduklarını biliyorum. Buralarda halkımıza hizmet etmek bizim şiarımız olacak. Hakkaniyet ve adalet ölçüsünde güzel işlere imza atmaya çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Herkesi huzur ve asayiş içerisinde yaşatmaya çalışacaklarını belirten Coşkun, bunları yaparken vatandaşla iç içe olacaklarını, onların taleplerini de alacaklarını kaydetti.

Muhabir: Fethullah Yaman / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: