Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü, 14 Ağustos'ta yapılacak olan seçimler öncesi yazılı bir açıklama yayımladı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü, 14 Ağustos'ta yapılacak olan seçimler öncesi yazılı bir açıklama yayımladı.

Seçimlerin hem kent, hem de üniversite için büyük önem taşıdığı, yapılan akademik çalışmalarla İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin Ağrı'nın ufkunu yansıttığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Üniversitemiz, huzur ve sükunun her daim hakim olduğu, akademik çalışmaların, eğitim öğretim faaliyetlerinin artarak devam ettiği bir kurumdur. Rektör adayı belirleme seçimi üniversiteye, Ağrı'ya ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederiz. Bu süreçte kamuoyumuz, üniversitemizde yapılacak olan rektör adayı belirleme seçiminde aday olan bazı kişilerin, kamuoyuna yansıyan ve üniversite yönetimini yıpratmayı, karalamayı gözden düşürmeyi amaçlayan açıklamalarını esefle izlemektedir. Karalama kampanyası ile sadece üniversitemiz değil, Ağrı ilimiz de yıpratılmaktadır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fethullah Yaman / Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: