Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ne ek kontenjan için 423 öğrenci başvurdu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde fakülte, yüksek okul ve meslek yüksek okulu için açılan ek kontenjanlara...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde fakülte, yüksek okul ve meslek yüksek okulu için açılan
ek kontenjanlara 423 öğrenci başvurdu.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde ilk kayıtlarda olduğu gibi bütün hazırlıklar yapıldı. 6 yeni bölüme ilk kez öğrenci alacak üniversite yerleştirme sıkıntısı yaşamayacak. Üniversitelerin boş kalan kontenjanlarına yapılan ek yerleştirme sonuçları açıklandı. 2011 – 2012 eğitim-öğretim döneminde yapılan ilk kayıtların ardından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ndeki 44 bölüm ve program için belirlenen 708 kişilik ek kontenjana, 423 öğrenci müracaat etti.
Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Ek yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. 2011 - ÖSYS ek yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, 14 Ekim 2011'e kadar Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz