Ağrı İl Özel İdaresi'nin 2012 Yılı Çalışmaları Değerlendirildi

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, kurumlarının 2012 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, "2012 yılına 40 milyon bütçeyle başladık"

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, kurumlarının 2012 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, "2012 yılına 40 milyon bütçeyle başladık" dedi.

Gökçe, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, 'Ağrı'nın geleceğine ne kadar hizmet edebiliriz' düşüncesiyle hareket ettiklerini söyledi. 2012 yılına 40 milyon bütçeyle başladıklarını belirten Gökçe, şunları kaydetti:

"Yol ve ulaşım hizmetlerinde 2,3 milyonluk harcama yapıldı. 2012 yılında 96 proje çalışması yapıldı ve bitti. İçme suyu ve kanalizasyon şebekesi bulunmayan köy ünitemiz yok. Ayrıca 2012 yılında, 6 bin 245 kilometre greyderli bakım çalışması, 66 kilometre arazi yolu bakım ve onarımı, 99 adet köprü-menfez dolgusu, 3 bin 613 metre korige boru döşenmesi çalışması yapılmıştır. Tüm bu faaliyetlerin başarılabilmesinde beraberlik ve uyum içerisinde çalışmaktan geçtiğini, Valilikten başlayarak en ücra personele kadar uyum içerisinde çalışıyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Göktekin / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: