Ağrı SGK Müdürü Aktaş Gazetecilerle Buluştu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş, basın toplantısı düzenleyerek 13-19 Mayıs...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş, basın toplantısı düzenleyerek 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

SGK binasında gazetecilerle bir araya gelen Aktaş, hafta boyunca, SGK'nın daha iyi tanınması, toplumda sosyal güvenlik bilincinin artması amacıyla çeşitli programlar düzenleyeceklerini ifade etti. Aktaş, farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirmek açısından Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin büyük önem taşıdığını anlattı. 50 bin SGK'lı,17 bin emekli, bin 950 bildirge veren işverene ve 5 bin 411 kayıtlı iş yerine hizmet verdiklerini anlatan Aktaş, yüzde 94 tahsilat ile iyi bir durumda olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: