Ağrı Valisi Yerlikaya: "Ağrı isminin spordakibaşarılarıyla anılması gurur vericidir"

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ağrı isminin spordaki başarılarıyla anılmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ağrı isminin spordaki başarılarıyla anılmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

Yerlikaya, yaptığı yazılı açıklamada, kentte sporda alınan başarılı sonuçların sevindirici olduğunu belirterek, bunu daimi kılmak gerektiğini bildirdi.

Her başarının bir karşılığı olacağını ifade eden Yerlikaya, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ağrı isminin spordaki başarılarıyla anılması gurur vericidir. Verilen emeklerin meyvelerini alıyoruz. Atletizmde, halterde, boksta, teniste ve kayakta güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu başarılarla birlikte bize bazı sorumluluklar da düşüyor. Spora şu ana kadar verdiğimiz emeklerin katlanarak devam etmesi lazım ki başarıların devamı gelsin. Bu konuda hem bize hem de sporculara çok iş düşüyor."

Reklam
Reklam

Şu ana kadar alınan bütün başarıların ödüllendirildiğini belirten Yerlikaya, sporcuların başarılarından dolayı ödüllendirilmesi için bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: