Ağrı Ziraat Odası Başkanı Aydemir: Buğday Ve Arpa Gelmezse Ofisimiz Kapanacak

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin çiftçilerin buğday ve arpa getirmemesi halinde...

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin çiftçilerin buğday ve arpa getirmemesi halinde kapanacağını söyledi.

Ofise sahip çıkılması çağrısında bulunan Aydemir, "Ağrı Toprak Mahsulleri Ofisi'ne arpa ve buğday gelmedi için her geçen gün zarar ediyor. 2009 yılında ofisimizde 19 bin ton arpa ve buğday varken, 2012 yılında 2 bin 80 tona düşmüştür. Bu sonuçlar böyle giderse Toprak Mahsulleri Ofisimizi elimizden alacaklar. Buradan Ağrılı çiftçilerime sesleniyorum elinizde olan arpa ve buğdaylarınızı Toprak Mahsulleri Ofisi'ne vererek ofisimize sahip çıkalım. Ofisimiz kapanırsa Ağrı ilimiz için çok büyük bir kayıp olacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Toprak Mahsulleri Ofisi'nde önceden arpa ve buğday getiren çiftçilere ödemeler 45 günde sonra yapıldığını kaydeden Yavuz Aydemir, bu yıl ise bankamatik kartı olan çiftçilere bir hafta içinde ödemelerin yapılacağı müjdesini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: