Ağrı'da 16 Yaşındaki Genç, Bir Haftadır Kayıp

Doğubayazıt ilçesinde berbere gitmek için evden çıkan gençten, bir haftadır haber alınamıyor.

Doğubayazıt ilçesinde berbere gitmek için evden çıkan gençten, bir haftadır haber alınamıyor.

Uzunyazı köyünde ikamet eden Mahmut Gültekin (16) bir hafta önce tıraş olmak için kent merkezine gideceğini belirterek, evden çıktı.

Yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alınamayan Gültekin'in bulunması için jandarma ve polis ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Kent merkezinde cadde ve sokaklarda oğlunu arayan baba Meçit Gültekin (47) oğlunun tıraş olmak için evden çıktığını, kendisinden bir haftadır haber alamadıklarını belirterek, çevre illerde de oğlunu aradığını söyledi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlara oğlunun fotoğrafını göstererek, bulmaya çalıştığını ifade eden Gültekin, "Oğlum tıraş olacağım, berbere gitmem lazım diyerek evden çıktı. Köyden ilçe merkezine gelecekti, bir daha haber alamadık. Oğlum hiç böyle yapmazdı. Allah rızası için gören varsa haber versin" diye konuştu.

Muhabir: Selahattin Kaçuru / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: