Ağrı'da "Ağrı Güzel Sanatlar Projesi"

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün "Ağrı Güzel Sanatlar Projesi" kapsamında müzik enstrümanları kursu açılacak.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün "Ağrı Güzel Sanatlar Projesi" kapsamında müzik enstrümanları kursu açılacak.

Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan "Ağrı Güzel Sanatlar Projesi" ile müzik enstrümanları kursu açacaklarını söyledi.

Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi'nde Ocak-Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek kurslarda bendir, bağlama, klasik gitar, keman ve piyano branşlarında eğitimlerin verileceğini belirten Bulut, çeşitli ödüllerin dağıtılacağı kurs sonunda, İshak Paşa Sarayı'nda kursiyerlerin kendilerini gösterebilecekleri müzik dinletisi düzenleyeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu projeyle gençlerin çeşitli müzik enstrümanlarıyla kendilerini ifade edebilme imkanı sağlayacaklarını vurgulayan Bulut, "Kursiyerlerimizin müzik enstrümanları ve malzemelerinin sağlanacağı ödüllü projemize tüm gençlerimizi bekliyoruz" dedi.

Kursa katılmak isteyen gençlerin, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne başvuruda bulunmaları gerektiği bildirildi.

Muhabir: Metin Karip / Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: