Ağrı'da Asfaltlama Çalışmaları

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, hedefleri olan 30 kilometre asfalt dökme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü bildirdi.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, hedefleri olan 30 kilometre asfalt dökme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, yatırım programlarına aldıkları asfalt çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda üniversite yoluna kadar asfaltlama yapılacağını belirtti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile şeker fabrikası arasında bulunan yolun asfalt çalışmalarını denetlediğini belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Bu yolda sıcak asfalt dökümüne başladık. Çalışmalarımızın sonunda caddenin peyzajıyla üst ve altyapısını bitirerek, kentimize hizmete devam edeceğiz. İşlerimizi bu doğrultuda bitirmeye çalışacağız. Bu yıl hedefimiz olan 30 kilometre asfalt dökme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halkımız bunu iyi bilsin ki biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Erzurum Caddesi ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi arasında bulunan yola ilk sıcak asfaltı biz döktük."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fethullah Yaman / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: