Ağrı'da "Avcılık Ve Biyolojik ÇeşitliliğinKorunması" Semineri

Ağrı Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince verilen, "Avcılık ve Biyolojik Çeşitliliğin Korunması" semineri tamamlandı.

Ağrı Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince verilen, "Avcılık ve Biyolojik Çeşitliliğin Korunması" semineri tamamlandı.

Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Ahmet Celal Kaba, AA muhabirine yaptığını açıklamada, ocak ve şubat ayları içerisinde il ve ilçelerde toplam 16 seminer düzenlediklerini, 279 muhtar ve 70 jandarma personelini bilgilendirdiklerini söyledi.

Amaçlarının bu eğitim seminerleriyle, av ve yaban hayatı kaynaklarını koruma kullanma dengesi içerisinde sürdürülebilirliğini sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Kaba, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Eğitimlerle, gelecek kuşaklara bu bilinci aktarmaya çalıştık. İl ve ilçelerde muhtarlara ve jandarma personeline yönelik 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu, hakkında eğitim verdik."

Muhabir: Metin Göktekin / Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz